Для Telegram вийшло оновлення, в якому з’явилися нові функції, пов’язані з каналами і конфіденційністю. Серед них – можливість додавати в канали обговорення, а також вибирати, хто може бачити ваш номер телефону.

Раніше ви могли приховати свій номер від тих, з ким спілкуєтеся. Тепер в настройках конфіденційності є розділ для вибору якоїсь окремої групи користувачів – наприклад, всіх людей зі списку контактів.

Якщо у вас є канал, то ви можете прикріпити до нього спеціальну групу для обговорень. Підписники побачать кнопку «Обговорити» внизу екрану. Кожен новий пост в каналі буде з’являтися і закріплюватися в цій групі.

Публічні канали тепер можуть переглядати навіть ті, хто не зареєстрований в Telegram. Для цього достатньо перейти за посиланням на канал в браузері.

Будь-які настройки свого аккаунта тепер можна приховати або показати для цілої групи. Наприклад, ви можете зробити так, щоб якась ваша інформація в одному груповому листуванні була видна, а в іншій – ні.

Крім іншого, розробники додали можливість з легкістю інтегрувати ботів з веб-сайтами, а підозрілі акаунти тепер позначаються спеціальним червоним значком. Також зазнав невеликих змін дизайн мобільних додатків.

Також буде цікаво:   Apple представила iOS 17