Вже зовсім скоро в Барселоні має відбутися презентація легендарного Nokia 3310. Виставка MWC 2017 пройде 26 лютого де Nokia збирається представити відразу декілька нових моделей.

Якщо ви слідкуєте за новинами ІТ, то мабуть вам уже знайома Nokia 6, яка буде вибиратись з азіатського ринку, де вона набула величезної популярності, і була продана за лічені хвилини. Також фінська компанія представить ще дві моделі з нової лінійки: Nokia 5 і Nokia 3.

Nokia 5 має дисплей 5,2-дюйми, з розширенням в 1 280 × 720, процесор Qualcomm Snapdragon 430, оперативкою 2 Гб та двома камерами, основна з яких отримала 13 Мп, а фронтальна 8 Мп. Ціна даного девайсу буде в районі 200 доларів. Nokia 3 набула трохи скромніших параметрів. Тут буде використовуватися процесор Snapdragon 425. Цей процесор є бюджетним і використовується для моделей початкового рівня. Ціна цього девайсу буде в районі до 150 доларів.

Але всі вище перераховані моделі не визвали такий інтерес як легендарна модель Nokia 3310. Телефон легенда, набувший популярності в 2000-ні роки, завдяки своїй надійності, довговічності, легкістю в користування і довгої роботи акумулятора. Новинка яка з’явиться на ринку буде коштувати 59 євро, але точної ціни даного девайся поки не має. <удемо сподіватись що Nokia 3310 буде не гірше свого попередника, а навіть краще.

Також хочеться відмітити той факт, що під маткою Nokia, випускатиме нові телефони компанія HMD Global Oy або просто HMD, яка була створена в 2016 році теж у Фінляндії, яка викупила частини бізнесу Microsoft Mobile. І тепер має право під маркою легендарним брендом Nokia, випускати власні телефони.

Також буде цікаво:   Разом з iOS 12.1.4 користувачі отримали проблеми з мережею