Не так давно Xiaomi представила Redmi Note 7, а слідом за ним повинен вийти і більш потужний Redmi Note 7 Pro. Цей смартфон вже пройшов сертифікацію TENAA, при якій були розкриті практично всі його характеристики.

Першою відмінністю Pro-версії стане більш продуктивний процесор Snapdragon 675. У базовій версії – Snapdragon 660, що відноситься до минулого покоління чіпів Qualcomm. Обсяг ОЗУ становитиме 3, 4 або 6 ГБ в залежності від модифікації, причому всюди це швидка пам’ять LPDDR4x. Вбудованої – 32, 64 або 128 ГБ відповідно.

Другою важливою відмінністю від базової версії стане камера. Вона теж буде здвоєною з головним модулем на 48 мегапікселів, проте сам сенсор буде більш просунутим. Мова йде про датчик Sony IMX586, що дозволяє робити «чесні» 48-мегапіксельні фото, отримані за рахунок перетворення структури пікселів, а не штучного збільшення зображення, як в Redmi Note 7 c сенсором Samsung ISOCELL Bright GM1.

На практиці це означає, що Redmi Note 7 Pro дозволить робити точніші і деталізовані знімки з роздільною здатністю 8 000 × 6 000 пікселів без інтерполяції. Різниця повинна бути відчутною.

В іншому новинка виявиться ідентична базовій версії смартфона. 6,3-дюймовий дисплей з роздільним каплевидним вирізом під 13-мегапіксельну селф-камеру і батарейкою на 4 000 мА · год з підтримкою швидкої зарядки через USB Type-C.

Презентація Xiaomi Redmi Note 7 Pro очікується в самий найближчий час.

Також буде цікаво:   Ціни на SSD впали до мінімума