В останні кілька десятиліть ринок первинного житла в Україні активно розвивається, на сьогоднішній день багато забудовників пропонують своє житло в новобудовах. Якщо ви шукаєте де можна придбати житло, причому за вигідними цінами, тоді в обов’язковому порядку зверніть увагу на житловий комплекс “Рівер Сіті”. Більш детальну інформацію про нього можна дізнатись на сайті https://river-city.com.ua/. На цьому ресурсі є вся необхідна інформація як про саму компанію-забудовника, так і про ті будівлі, які вона пропонує клієнтам.

Особливість даного житлового комплексу полягає тому, що він збудований досить мальовничій частині міста, з великою кількістю зелені, тут легко дихати, багато свіжого повітря, поряд тече річка. Одним словом, щоб мешканці почували себе щасливими, тут є все необхідне. Не варто також забувати про те, що до центральної частини Житомира можна дійти в буквальному значенні цього слова за 20 хвилин.

Основні переваги житлового комплексу

Даний житловий комплекс має цілий ряд переваг, про які варто розказати. Так, про близьке розташування до центру міста вже йшла мова, також зазначалось наявність великої кількості зелені. Ну а тепер можна зупинити свою увагу на інших позитивних моментах. Перш за все, як тільки людина попадає в даний житловий комплекс, їй в очі відразу кидається те, що район дуже добре продуманий і має прекрасну архітектуру. Більше того, дана архітектура є сучасною та повністю відповідає теперішнім стандартам дизайну.

Також важливим моментом є розвинута інфраструктура, тут все добре продумано. Як результат, проживати в такому районі дуже зручно та комфортно. Також забудовники подбали не тільки про комфорт, але й безпеку своїх мешканців, тому тут територія закрита, попаси сторонній людині сюди дуже важко.

Звісно, сучасна людина потребує комфорту, також вона потребує різноманітних послуг та товарів, які майже щодня купує. По суті житловий комплекс “Рівер Сіті” є таким собі містом у великому місті, зі своєю повноцінною інфраструктурою. Наприклад, для власників авто є наземні та підземні паркінги.

Що входить в склад комплексу

В склад ЖК “Рівер Сіті” входить шість будинків, а ще на його території розташовано для дітей центр дозвілля. Уже найближчим часом на території буде створено додаткову зону для відпочинку, в тому числі і для любителів засмагати. Мова йде про облаштування на річці Тетерів пляжу. Особливо тут комфортно себе почувають любителі активного відпочинку, адже житловий комплекс має особисті спортивні майданчики.

Також буде цікаво:   Вибір диванів для офісу відповідно до стилю інтер'єру

Будівництво інфраструктури проходить в кілька етапів, на першому з них буде збудовано три будинки, висотою 16 поверхів, в кожному з яких розташовано 112 квартир. Причому квартири в цих перших новобудовах вже почали продавати.

Загальна кількість будинків буде становити 6, а в цілому передбачено планом наявність 928 квартир.