Дальгона-кава – це незвичайний напій родом з Південної Кореї. Для його приготування потрібно збити кавову пінку і викласти на холодне молоко.
5 інгредієнтів | 2 порції
Інгредієнди
Розчинна кава | 2 ст. ложки |
Цукор | 2 ст. ложки |
Гаряча вода | 2 ст. ложки |
Молоко | 300 – 400 мл. |
Можна додати
Лід | за смаком |
Приготування
1.
Викладіть в миску каву і цукор, додайте дуже гарячу воду.
2.
Міксером збивайте інгредієнти протягом декількох хвилин, поки маса не стане світло-коричневою і пишною.
3.
Розлийте холодне молоко по склянках, заповнивши їх на ¾. При бажанні додайте туди кубики льоду.
4.
Ложкою акуратно викладіть кавову масу на молоко.