25 квітня на київські, львівські, дніпровські, одеські та сумські екрани кінотеатру «Планета Кіно» вийде документальний серіал «Епізоди». Цей проект, що поєднує в собі архівні кадри, інтерв’ю з легендами футболу та захопливі розповіді, запрошує глядачів у незабутню подорож до 2006 року, коли збірна України здобула сенсаційну перемогу над Швейцарією, вирвавши путівку на Чемпіонат світу.

«Україна на Мундіалі» – це лише перший епізод з трилогії «Епізодів». На глядачів також чекають історії про Чорнобильську катастрофу та інші знакові події, що визначали новітню історію України.

Стрічка створена за режисурою Артема Григоряна та продюсуванням Максима Сердюка. Їхня співпраця розпочалася ще під час роботи над серіалом «Спалах», а задум «Епізодів» визрів протягом півторароку.

«Наша мета – закарбувати в пам’яті історії, які формували сучасну Україну, та підкреслити їхню вагу для сьогодення», – ділиться Максим Сердюк. «Ми прагнули створити попдокументальний продукт найвищого рівня, якого ще не бачила Україна. Це наш перший проект, орієнтований на кінотеатральний прокат та цифрові платформи».

Не пропустіть шанс стати частиною захопливої подорожі крізь час та емоції! «Епізоди» – це не просто документальний серіал, це можливість доторкнутися до історії, відчути велич перемоги та щиро пережити разом з героями ті незабутні моменти, що назавжди вписані в літопис українського футболу.

Також буде цікаво:   Google оновила добірку приголомшливих зображень Землі з супутника