У гонитві за модою дуже важливо не переступити тонку грань між стилем та несмаком, стильні речі вам пропонує https://www.tiana.style/. А сьогодні мова піде зі списком антитрендів, тобто речей, які не варто купувати цього року.

Вишивка на одязі

Мода швидкоплинна, і цей пункт тому на підтвердження. Те, що нещодавно рясніло на шортах, джинсах, сорочках, футболках і навіть на взутті та верхньому одязі, відійшло на другий план. Тому варто звернути увагу на пастельні однотонні базові речі.

Рвані джинси

На смак і колір товаришів немає. Рвані джинси тому підтвердження. Модниці завжди відчували до них неоднозначне ставлення. До того ж торік вільні цілі місця на таких джинсах захопив різний декор:

  • стрази;
  • блискітки;
  • вишивка.

Скінні-джинси

Маст-хев був зарахований до низки антитрендів. За що? А зараз розберемося. Сейчакс у моді речі оверсайз, тобто вільного крою. Тому скінні можна відкласти на полицю, а на зміну їм придбати вже багатьом уподобані mom-jeans.

Уггі

Такий вид взуття оцінили не всі. Однак ті, хто був про них позитивної думки, говорив про їхню безмірну зручність. Однак цього року краще придивитися до високих чоботів чи черевиків.

Ботильйони-шкарпетки

Тільки недавно вони стояли на прилавках мас-маркету. У чому ж справа? Йдеться про абсолютну неуніверсальність даного продукту. Саме тому ботильйони-шкарпетки вже залишили стенди магазинів та сторінки глянцю.

Аксесуари одного кольору

Раніше подібне поєднання предметів в образі було показником стилю та смаку, проте на сьогоднішній день фахівці називають це його повною відсутністю. Тому краще звертайте увагу на аксесуари, шапки та шарфи різних відтінків, але при цьому не забудьте обов’язково зазирнути в таблицю кольорів.

Рюкзаки

Хіт минулого року знову опинився в антитрендах. На модних показах рюкзаки стали з’являтися вкрай рідко, що свідчить про заклик стилістів до жіночніших речей, таких як клатчі або сумки зі строгими лініями.

Чокер

Поверненню цього аксесуара в моду раділи багато хто, особливо з огляду на те, що його популярність була ще в 90-х. Його часто носили, поєднуючи з офісними, вечірніми та простими вуличними вбраннями. Але мода швидкоплинна, і ми знову відкладаємо чокер скриньку для аксесуарів.

Однак якщо ви дуже цінуєте і любите цю річ, не варто прощатися з нею через моду. Вона часто настільки швидко приходить, як і йде.

Також буде цікаво:   Почему так популярны в мире iPhone