Apple готується відмовитися від смартфонів Pro Max і замінити їх на більш преміальну модель Ultra. Тепер це підтвердив відомий інсайдер LeaksApplePro, який також розкрив важливу відмінність цього смартфона від Pro Max: титановий корпус замість сталевого. Такий самий матеріал використовується в Apple Watch Ultra. Він легкий і міцний, але разом з тим і дорожчий, що позначилося на ціні преміальних годинників і може зробити топовий iPhone помітно дорожчим за інші моделі лінійки.

Раніше ходили чутки, що Apple хотіла зробити титановим iPhone 14 Pro Max, але цю ідею відклали – схоже, лише на одне покоління.

У більш ранніх витоках повідомлялися й інші подробиці Pro-лінійки iPhone 15. Зокрема, старші моделі повинні отримати новітній 3-нм процесор (ймовірно Apple A17), роз’єм USB-C, оновлені фронтальні камери і збільшену автономність.

Цікаво тут те, що легально Apple зобов’язана перевести смартфони на USB-C до релізу iPhone 17 у 2025 році, але аналітики вважають, що компанія не тягтиме з переходом до останнього і підкориться новим вимогам раніше. Користувачі від цього лише виграють: збільшиться швидкість заряджання та передачі даних, а також можна буде використовувати один кабель для заряджання всієї техніки.

Також буде цікаво:   Який може бути Windows 12: крутий відеоконцепт оновлення