Для перемоги у грі потрібна не тільки ігрова майстерність і нормальна реакція, але й продуктивна техніка з швидким відгуком, завдяки якій досягається перевага над супротивниками. Якщо ви вибираєте потужний ігровий ноутбук в Івано-Франківську https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye, Вінниці, Харкові, Львові та іншому місці України, зверніть увагу на лінійку топових лептопів Lenovo з флагманською відеокартою RTX 4090. Скільки коштує таке геймерське обладнання та як його вигідно замовити за кращими цінами від виробника.

Кому підійде лаптоп з RTX 4090

Компанія NVIDIA розробила відеокарти 40-ї серії спеціально для геймерів, запропонувавши не тільки десктопні версії, але й компактніші варіанти для лептопів. В цій лінійці графічний адаптер RTX 4090 є флагманом, який вам сподобається, якщо ви:

  • цінуєте відмінну якість графіки та звуку, покращених за допомогою штучного інтелекту;
  • любите грати на максимальних налаштуваннях у Microsoft Flight Simulator, Cyberpunk 2077 та інші «важкі» ігри;
  • бажаєте повного занурення у ігровий простір, що забезпечується функціями трасування променів та збільшеним FPS; 
  • очікуєте ощадливого енергоспоживання на рівні моделей RTX 3050, RTX 3060, але з покращеною картинкою;
  • плануєте не тільки грати, але й стриміти у високій якості.

Відеоадаптер RTX 4090 побудований на архітектурі Ada Lovelace і має найкращі характеристики серед всіх моделей відеокарт 40-ї серії: 16 ГБ відеопам’яті, 9728 ядер CUDA, ядра RT для трасування променів з подвоєною продуктивністю. Завдяки цьому користувач отримує зростання продуктивності у 1,5-4,4 рази відносно карт RTX 3080 у іграх на роздільній здатності 1440р з підтримкою генерації кадрів DLSS 3. При цьому трасування променів дозволяє забезпечити гіперреалістичність ігрового простору, оскільки «прораховує» відбиття світла від поверхонь з різних матеріалів і збільшує FPS приблизно з 25 до 89 кадрів за секунду. 

Завдяки цим характеристикам ноутбуки ігрові від Lenovo є оптимальним вибором для професіонального геймера. Щоб розкрити всі можливості відеокарти, легкі, стильні лаптопи серій Legion Pro 7 і Legion 9 укомплектовані наступним «залізом» 

  • процесори Intel Core i9 з 24 ядрами і 32 потоками (максимальні можливості порівняно з процесорами Intel Core i7 або AMD Ryzen, що використовуються з менш потужними відеокартами RTX 4070);
  • 32 GB RAM;
  • дисплей 16 дюймів з роздільною здатністю 3200х2000 та частотою оновлення 240 Гц;
  • клавіатура з підсвіткою;
  • жорсткий диск об’ємом 1 або 2 ТБ;
  • потужне охолодження компонентів.

Згідно користувацьких оглядів, такі лептопи підійдуть не тільки для геймінгу, але й для інших важких завдань. Вони використовуються для стримінгу, відеомонтажу, 3D-модулювання, перегляду «важкого» контенту.

Також буде цікаво:   Криптобіржа Binance відкриває картки для українців у Європі

Купити ноутбук з RTX 4090 в Lenovo Shop 

У асортименті інтернет-магазину Lenovo Shop ви зможете підібрати і купити лептопи для ігор, розваг, дизайну, навчання, офісу з екраном 15 дюймів, 17 дюймів та широким спектром інших параметрів. Для геймерів найкращим вибором стануть ноутбуки RTX 4090 https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/f_8224, які представлені у 8 різних комплектаціях. Ціна на такі пристрої стартує від 160 тис грн і залежить від моделі процесора, параметрів дисплея, об’єму оперативної пам’яті та інших характеристик. За потреби ви зможете оптимізувати витрати на геймерське обладнання, придбавши обладнання у кредит з гарантією якості від офіційного представника Lenovo в Україні. Компанія пропонує безкоштовну доставку комп’ютерної техніки у Києві, Дніпрі, Одесі та будь-якому іншому населеному пункті країни.