Отже, якщо ви збираєтеся приїхати в Харьків на відпочинок або у відрядження; хочете відмінно відпочити і побачити найкращі місця Харькова, то непоганий варіант – прокат авто в харькове і ви не будете прив’язані до автобусних екскурсій і поїздок на дорогому таксі, доцільніше для вас – аренда камри без водителя, при цьому машина буде чекати вас в зазначеному вами місці (в аеропорту, залізничному вокзалі, біля готелю або за конкретною адресою). Щоб дізнатися докладніше про економію ваших коштів і часу – ознайомтеся з розділом аренди авто на сайті http://www.narscars.com.ua/.

  Компанія автопрокату Narscars – чітко злагоджена система сервісу та послуг, що включає служби змісту автомобілів і їх технічного обслуговування; електронні системи бронювання; послуги зі страхування, бонусні програми і знижки; кращі ціни і умови оренди. Багато з автомобілів, що надаються в прокат, абсолютно нові.

  Narscars надасть повну страховку автомобіля на час прокату (на випадок ДТП, викрадення, ПДТО, пожежі або форс-мажорних обставин); страхування цивільної відповідальності (заподіяння шкоди третім особам).

  Автомобілі компанії Narscars не містять спец. номерів або написів на кузові, тому для працівників ДПС це місцеві автомобілі і необ’єктивності з їх боку до вас не буде, а ви будете спокійно насолоджуватися відпочинком і подорожувати там, де захочете.

  На ціну оренди автомобіля в Києві, Одессі, Львові, Харькові та Дніпропетровську впливають: терміни оренди, наявність кондиціонера, клас автомобіля (тариф за клас залежить від його марки і віку). Зі збільшенням терміну оренди, добова ціна прокату автомобіля знижується. Оплата і внесення застави виробляються при отриманні автомобіля. Для оформлення прокату не потрібно кредитна картка.

  Замовлення на оренду автомобіля краще здійснити заздалегідь із зазначенням точних термінів прокату.

Також буде цікаво:   Лучший выбор расходных материалов