Якщо ви хочете швидко випатрати свіжоспійману рибу, вам знадобляться тільки палички для їжі.

За допомогою паличок можна видалити нутрощі і зябра, не розрізаючи рибу і не відрізаючи голову.

  • Візьміть палички і вставте їх в рот риби, щоб вони пройшли за зябра.
  • Зробіть кілька різких поворотів паличками, а потім повільно витягніть нутрощі через рот.
  • Обполосніть рибу зсередини і приступайте до приготування.
  • Якщо не зрозуміло, подивіться відео в кінці.

Такий метод видалення нутрощів широко поширений у Східній Азії, особливо в Японії. Він ідеально підходить, якщо ви хочете приготувати рибу цілком, наприклад на грилі.

Також буде цікаво:   Профнастил — настоящий «герой нашего времени»